CNC-bearbejdning nord for Aalborg

CNC-bearbejdning i Brønderslev nord for Aalborg

DSM råder over moderne CNC-styret kantpresseudstyr til at løse de fleste bukkeopgaver, i Brønderslev nær Aalborg. Kantbukning handler essentielt om at bukke kanter ved hjælp af et overværktøj og et underværktøj, hvoraf et kraftigt tryk bukker emnet. Kantbukning er en nøjagtig og økonomisk proces til at lave buk og rundinger på metal og andre pladeemner.

 

CNC-fræsning og CNC-drejning

I DSMs afdeling der varetager CNC-bearbejdning, udgør en integreret del af vores omfattende tjenestespektrum og tilbyder alsidige løsninger inden for både standard- og specialopgaver i hele Jylland og Norge. CNC-bearbejdning er afgørende for at fuldende mange projekter, hvori opgaver som gevindskæring, boring og andre specifikke bearbejdninger udgør en vigtig del af det endelige produkt. Vores CNC-afdeling er en essentiel del af vores evne til at levere integrerede løsninger til vores kunder, hvor de kan få alle deres behov dækket af én leverandør med korte leveringstider, høj kvalitet og en effektiv kommunikation gennem hele processen.

DSM’s CNC-afdeling har en bred vifte af kompetencer, herunder CNC-drejning og CNC-fræsning. CNC-drejning bruges til fremstilling af indvendige og udvendige profiler, cylindre, gevind, hjul, aksler og meget mere. CNC-fræsning supplerer vores eksisterende kapacitet ved at håndtere en række forskellige opgaver, som vores kunder bringer til os. Vi fortsætter med at udvikle vores faglige ekspertise for at sikre, at vi kan levere de bedst mulige løsninger til vores kunder.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at udforske, hvad DSM kan tilbyde dig inden for CNC-bearbejdning og andre områder, er du mere end velkommen til at kontakte os for en uddybende samtale. Vi er her for at imødekomme dine behov og krav med kvalitet og præcision.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 98 12 06 36 eller send en mail til salg@dsm.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.