CNC Fræsning & Bearbejdning i Aalborg

CNC fræsning og bearbejdning i Danish Steel Manufacturing i Aalborg

DSM råder over moderne CNC styret kantpresseudstyr til at løse de fleste bukkeopgaver.

Kantbukning handler essentielt om at bukke kanter ved hjælp af et overværktøj og et underværktøj, hvoraf et kraftigt tryk bukker emnet. Kantbukning er en nøjagtig og økonomisk proces til at lave buk og rundinger på metal og andre pladeemner. 

Med mange års erfaring og 2 Durma kantpressere er DSM godt udrustet til at håndtere alsidige opgaver indenfor kantbukning. Den store Durma kantpresser på 320 tons, egner sig til emner op til 3,2 meter. Med sine 7 akser sikrer maskinen en ensartet og effektiv bukkeproces og et alsidigt program af over- og underværktøjer giver flere muligheder for at løse netop dit behov. Har du spørgsmål eller vil du gerne høre nærmere om hvad DSM kan gøre for dig, så tøv ikke med at kontakte os for en uddybende snak.

fræsning, drejning og bearbejning

DSM’s afdeling for CNC-bearbejdning er et supplement til vores øvrige ydelser og kan tilbyde mange forskellige løsninger indenfor både standard- og specialopgaver i hele Jylland. Bearbejdning af emner, som f.eks. gevindskæring, boring og andre specielle bearbejdninger, indgår ofte som en mindre del af et færdigt emne. Derfor er CNC-afdelingen afgørende og bidrager til, at DSM’s kunder kan få ét samlet produkt hos én leverandør og endda med kort leveringstid, høj kvalitet og god dialog igenne processen.

Hos Danish Steel Manufactoring har vi i vores CNC-afdeling blandt andet mulighed for drejning og fræsning.  CNC-drejning anvendes både til produktion af ind- og udvendige profiler herunder ligesom cylindre, gevind, hjul, aksler osv. I forhold til CNC-fræsning bruges det til at supplere de opgaver vores kunder kommer til os med. Vi arbejder hele tiden på at udvikle vores faglige kompetencer, så vi kan løse opgaven bedst muligt for vores kunder.

Har du spørgsmål eller vil du gerne høre nærmere om hvad DSM kan gøre for dig, så tøv ikke med at Kontakt os  for en uddybende snak.